Navštíveno 123x

Prodám high-end subwoofer Magnat destructor 1200.. 2 roky starý takže záruka není.. Kompletně zkontrolován (pro jistotu přemotána cívka). Stav 1.A... dále mám k němu kvalitní 2k zesilovač MacAudio Z2200.. Ještě necelý rok v záruce. Myslím že ho každý zná takže kdyby náhodou někdo potřeboval nějaké informace tak je sem hodím.. Ceny nabídněte.. Kontakt pod nickem.. Poslech možný v okolí Otrokovic, Zlína, Kroměříže, Prostějova ----> záleží na domluvě..
za 1 -high-end je trochu něco jiného
za 2 --pro jistotu přemotána cívka--je blbost bud byl spálenej nebo ůprava pro db
sorry ale musel jsem
když asi dávám basák na prohlídku tak se musí celej rozlepit to ASI víš. A když se rozlepil tak sem ji nechal přemotat, nebo je něco na tom k nepochopení? ... njn kecat umí každý...
jo nechápu klidně to přiznám nechápu

17.10.2007, 14:50 |
FANY midi34,ty nevíš,že i k když jde člověk na prohlídku k lékaři tak ho pro jistotu otevřou a napraví to,co jde? Jesli jsi třeba kuřák,tak ti hned šupnou nové plíce... No zkrátím to-taky se mi nezdá,že by se ´´prohlídka´´ repráku řešila takovým způsobem. Tak buď mi reprák hraje,kmitačka nikde nechytá-tak nic neřeším. Nebo se mi zdá vyběhaný nebo vyměklý závěs-v tom případě chápu,že se reprák celý rozdělá. A když už byl Midnite ten reprák repasovaný,tak předpokládám že každá kvalifikovaná a kvalitní firma která se opravam repro zabývá (a těch v republice není moc), by ti určitě vystavila alespoň půlroční záruku na provedenou práci. Ty žádnou záruku nenabízíš,tak kdo ti to přemotával-nějaký kutil va stodole?
Taky sorry,ale taky jsem musel....
ANo fany zrovna takoveho vtipalka sem potreboval.. Reprak kontroloval autorizovany servis.. A kdyz nemas zajem tak vic vedet nepotrebujes... a ty tvoje trapne keci si pls dej nekam ...
nevim o co go ale zjevne si nejak nepopularni.......midnite

18.10.2007, 08:33 |
FANY To ti Midnite neberu že to kontroloval autorizovaný servis,ale v tom případě můžeš přeci nabídnout alespoń jejich záruku na opravované zboží. Myslím že při nabídce repra v téhle inzerci to bude určitě pro tebe plus
říkal jsem že když by byl zájem tak záruka by byla.. Není problém kontaktovat ten servis a domluvit se s ním (myslím tím já).. A ty tvé plíce jsou otázkou několika tisíc + čekání a ta cívka je otázkou pár stovek víš?